Tunnustus

Gorgeous Blogger

Lämpimät kiitokset Muotisalongille tunnustuksesta. Tässä vastaukseni:

1. Milloin aloitit blogisi? Syyskuussa 2010.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Taidehistoriaa ja sen lomittumista muuhun historiaan. Aloitin klassismista.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Tämä on rajattuun aiheeseen keskittyvä blogi.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Minulla oli ennestään muita blogeja. Haluan oppia lisää taidehistoriaa ja tällä tavoin koen oppivani sitä hyvin, joskin hitaasti. Jokainen artikkeli vaatii aika paljon paneutumista aiheseen. Päälähteeni ovat TaiK:n Taidehistoria 2:n kirjapaketin teokset, mutta käytän muitakin. Esitin tentaattorille, että suorittaisin kurssin blogina, mutta hän ei suostunut. En pysty työni vuoksi osallistumaan luennoille ja pelkkä lukeminen on puuduttavaa, joten opiskelen asian silti näin ja menen sitten tenttiin, jos niitä vielä avoimessa järjestetään.

Minusta on mukavaa, jos tällaisesta aihepiirin tiivistelmästä on iloa muillekin.

Tarkoitukseni on jatkaa toiseen maailman sotaan asti ja kun saan tämän jakson pois käsistä, aion siirtyä nuoremman taiteen pariin ja lopulta nykytaiteeseen.

5. Mitä haluasit muuttaa blogissasi? Eiköhän tämä ole löytänyt muotonsa. Saattaa olla, että luovun kevennyskysymyksistä.

Haastan mainiot downshiftaus-kaverini Mari Koon, Simplicitaan, Hidasta elämää -blogin Sannan, Pientä elämää etsimässä -blogin Marikkan sekä syvämietteisen Ajattelun ammattilaisen tähän samaan leikkiin.

Kommentit

Suositut tekstit